Welkom, mijn naam is Siglinda de Vries

Over mij

Mijn naam is Siglinda de Vries. Als boerendochter is de passie voor de koeien er met de paplepel ingegoten. In 2010 kreeg ik de kans om van mijn hobby mijn werk te maken. Nu 10 jaar later heb ik de stoute schoenen aangetrokken en de stap gemaakt om mijn eigen bedrijf “SIG Line” te beginnen.


SIG Line bestaat uit meerdere delen; De verkoop stieren sperma , stukje ondersteuning, advies en design werk.


SIG Line werkt nauw samen met Dovea Genetics. SIG Line importeert sperma van Dovea Genetics uit Ierland. Dovea heeft een groot aanbod, Belgisch Blauw, Black Angus en Speckle Park stieren.


Door een strenge selectie van stieren probeert SIG Line u als veehouder te voorzien van de juiste stieren. Door middel van een persoonlijk gesprek kijk ik graag samen met u welke stieren het beste passen bij uw bedrijfsvoering. Elke veehouder is immers uniek!


Voor diverse partijen verzorgt SIG Line de designwerkzaamheden. Te denken valt aan stierenkaarten, flyers & banners.

Siglinda de Vries

+31 6 53 7665 78

Siglindadevries@gmail.com

 

Venenwei 3

8583 KL Kolderwolde

© SIG Line